9 de des. 2008

Tampoc ens passem no?

Com haureu pogut veure o sentir aquests dies, s'ha tornat a muntar grossa per les declaracions d'un nacionalista. Deixant clar que ni comulgo ni comulgaré amb la completa ideologia del sr. Joan Tardà, diputat d'ERC al Congrés espanyol, em sembla una barbaritat el que han arribat a dir i demanar els de sempre. El senyor Tardà, aprofitant el 30è aniversari de la Constitució Espanyola, va exercir el seu dret a la llibertat d'expressió, va contextualitzar les seves paraules i va demanar discúlpes. Està clar que el sr. Tardà mostra els seus límits intel·lectuals amb aquestes paraules, però el que és del tot inadmissible és la irresponasibilitat d'un grup polític que es diu democràtic, que s'ha passat 4 anys insultant un president, un govern estatal i tot el que no sigui nacionalista espanyol, i ara s'escandalitzi per aquestes paraules (recordem allò de "está traicionando a los muertos" de Rajoy a Zapatero), demani la dimissió del subjecte i tot el que l'envolta i fins i tot la dissolució del govern català.
Però de veritat es creuen convincents? De veritat es pensen que som tots idiotes? De veritat es pensen que tenen el poder de fer judicis de valor a tort i a dret totalment parcials i subjectius?

2 comentaris:

Pol Moragas ha dit...

Hola Carlos!

La veritat és que aquesta actuació és ridícula i l'únic que aconseguim que la resta d'espanya encara ens agafi més mania de la que ens tenen.

Les coses es poden dir de més maneres, i aquesta forma és ridícula...

més ridícul és l'excusa que donen...

Anònim ha dit...

Una de les peculiaritats d'Espanya (i la seva premsa, ja sigui filo-pepera, ja sigui filo-socialista) és el fet de minimitzar els grans problemes (fins fa poc no hi havia crisi, ni aturats, ni dèficit fiscal, i evidentment ara sembla que la constitució espanyola no tingui dèficits democràtics) i maximitza coses insignificants (sobretot actes emparats sota la llibertats d'expressió provinents d'ERC). No m'extendré gaire, només dir que el PSOE és un partit nacionalista espanyol (perquè no està disposat a renunciar a la independència d'Espanya, i, encara menys al seu reconeixement com a nació). L'altre, que és increïble com tothom s'apunta al carro de les desqualificacions (ho dic pel Pol Moragas, membre d'un partit anomenat republicà que pel que es veu, no té cap altra denúncia per fer...)

Joan Tornel