15 de gen. 2009

Una etapa més...

Aquí em teniu (després d'uns quants dies d'absència) tancant una de les fases més intenses de la meva (encara) curta vida, la universitat s'ha acabat. Aquesta setmana he entregat l'últim projecte de la carrera, el meu tanatori a Montjuïc, després de setmanes de feina, classes, xerrades, visites i encara més feina. L'esforç ha valgut la pena, he sabut que un 8 culmina una carrera que, personalment, ha estat ascendent i que ha acabat deixant una sensació barreja entre el típic "per fi" i algo de tristesa, per què no dir-ho...
I ara que? Doncs ara que les classes ja han acabat m'hi haig de posar amb el PFC, el fi de carrera de tota la vida, que en el cas de l'arquitectura, i el meu cas particular, és la continuació i consolidació de l'últim projecte de la carrera, i a seguir treballant.
Arquitectura, una paraula que ha significat molt en la meva vida i que ja, per bé o per mal, la marcarà per sempre, una carrera que m'ha aportat infinites coses mentre's em treia d'altres. Des d'aquí vull agraïr els meus amics fidels i la meva família més propera, aquells que no m'han deixat de banda tot i que jo no hi pogués estar per ells, per tots aquests anys de recolzament, gràcies i prometo tenir una mica més de temps lliure, però només una mica eh...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, suposu que es tracten d'anys d'esforços, d'alegries i pq no de moments no tan bons...pero d'això es tracta: de viure. Simplement s`ha de saber apendre de les experiències. Un cop més, felicitats i espero, com vostè diu, poder gaudir molts altres moments al teu costat.

carlos cordón ha dit...

Hola anònim!

La veritat és que has fet un resum bastant real i elegant del que ha estat tot plegat i em quedo amb una frase: "...d'això es tracta, de viure."

Per cert, ja em diràs qui és qui gaudeix de moments al meu costat i em tracta de vosté, m'he quedat intrigat!

Una salutació!

Irene Moreno ha dit...

Buenas Carlos,

Felicidades por esa tan merecida nota. ¡Por fin pudimos ver tu cambio de look!! ;)

A ver si es verdad y te dejas ver más porque...anda que no eres caro de ver!!

Un besito