11 de març 2009

Ens visita l'Enric Sopena

El proper divendres 13 de març des de la JSC de Cerdanola, realitzarem 2 actes amb la participació del periodista Enric Sopena, director del diari digital "elplural.com" i col·laborador de "La Noria"; el primera acte, a les 19,30h a la sala 6 de l'Ateneu, serà una xerrada-debat entre el ponent i els assistents sobre temes d'actualitat com les elecccions basques/política general i la comunicació. Seguidament, el segon acte, serà un sopar al restaurant de Cerdanyola "La Balandra" a partir de les 21h, on tambè hi participarà el citat periodista. Tots dos actes seran presentats per Marc Mellado, primer secretari de la JSC del Vallès Occidental i per un servidor, Carlos Cordón, secretari de comunicació de la JSC de Cerdanyola.
Des de la JSC de Cerdanyola volem la màxima participació de tots els que hi estigueu interessats. El preu del sopar és de 15 euros i els interessats en assistir hauran de passar per l'agrupació del PSC-JSC de Cerdanyola (a les tardes) al c/Sant Salvador per recollir un ticket abans del dia 12 de març, l'assistència a la xerrada és gratuïta.

Us espero a tots!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Suposo que no estará en agenda per a les vostres entrevistes... però podríeu demanar-li a Enric... qué el va fer canviar tan radicalment entre el falangisme i l'opus dei cap al socialisme i progresisme? Donat que per exemple a en Piqué se li demanava de tant en tant...seria intersant conéixer la seva opinió...

http://www.minutodigital.com/actualidad2/2008/08/25/enric-sopena-sale-del-armario-franquista-a-empujones/