8 de nov. 2007

L'Antonio Cárdenas, amb els joves!

El passat dimarts 6 de novembre, durant l'executiva que vam celebrar les JSC de Cerdanyola, vam rebre la visita de l'Antonio Cárdenas, cap de llista del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. L'Antonio, abans de tot, es va mostrar orgullós del gran equip humà que s'ha format amb el Javi Montes al capdavant i de totes les iniciatives i ilusions que tenim. Tot seguit va mostrar el seu recolzament a les nostres polítiques i es va comprometre, com sempre, a estar al costat dels joves de Cerdanyola, a diferència de l'actual alcalde, recordem que l'Antoni Morral no recloza als joves de la nostra ciutat, els va deixar de banda des del primer dia.
Esperem Antonio, que un dia o altre, siguis l'alcalde de tots, i no només d'uns quants com l'actual, l'alcalde que havies d'haver sigut el dia que vam guanyar les eleccions i que posteriorment se'ns va negar mitjançant un pacte democràtic però inmoral, aquest dia cada cop és més a prop. Lluitem per Cerdanyola, des dels joves fins els més grans, per fer d'aquesta ciutat un lloc millor.

Salut i Socialisme!

2 comentaris:

Javi Montes ha dit...

L'Antonio ha demostrat des de el primer dia que té un gran compromís amb els i les joves de la ciutat. És una persona compromesa amb la realitat social i, com és obvi, els i les joves estem dintre d'aqueta realitat.Altres, com molt bé has comentat, no poden dir el mateix.

Javi Montes ha dit...

Perdó per l'error ortogràfic...