26 de nov. 2007

Les JSC presentem la 1a moció al ple de l'Ajuntament

Per aquest ple del proper dijous 29 de novembre, les JSC de Cerdanyola presentem la nostra primera moció d’aquest mandat. Es tracta d’una moció presentada mitjançant el PSC, però és estudiada, treballada i realitzada pels joves socialistes. La moció consisteix en la demanda de l’obertura de la biblioteca de ca n’Altimira fins les 03:00 de la matinada durant l’època d’exàmens finals de gener/febrer, juny/juliol i setembre. Molts joves no tenen cap lloc a Cerdanyola per estudiar amb unes mínimes condicions: sense sorolls, amb material bibliogràfic, accés a Internet, etc, pertant creiem que aquesta és una moció molt interessant i que podria ser molt positiva pels joves de la nostra ciutat. Aquesta és la primera, però no l'última, amb la intenció de seguir l'objectiu que ens vam marcar inicialment, que és arribar fins l'últim jove de la ciutat i escoltar-lo.

Us espero a tots a l'Ajuntament de Cerdanyola el proper dijous dia 29 de novembre a les 19h, tots junts per recolzar aquesta moció. Espero esperançat que surti endavant i si pot ser per unanimitat, pel bé de la ciutat i sobretot, dels joves.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Losdon, buen trabajo! ojalá en Sabadell las cosas se pudieran conseguir así de "facil"...

PD: voy leyendo tu blog bastante a menudo, y aunque no me caso con todas tus opiniones, me alegro de que estes tan implicado