24 de març 2008

Setmana Santa a Firenze...

I és que això de viure a Itàlia (tots els camins porten a Roma i jo afegeixo que des de Roma pots anar a tot arreu) et permet tenir més a prop tota una sèrie de ciutats que sempre agrada visitar. Aquest cop he decidit passar la setmana Santa a Florència, una ciutat meravellosa. He disfrutat amb el Duomo, pujant fins a dalt del Campanile, passejant per la piazza de la Signoria, travessant el magnífic Ponte Vecchio, visitant San Lorenzo i el David de Miguel Angel, ..., una ciutat plena d'història, fantasia, records, i malgrat el mal temps, gent, molta gent originant ambient en qualsevol racó, una ciutat on tornaré.

4 comentaris:

Jordi ha dit...

Des de Cerdanyola, quina enveja! (sana, eh?) Florència és magnífica, però personalment encara ho és més la Toscana. Perdre't per les carreteres secundàries visitant poblets com Vinci, San Giminiano, ciutats com Siena, etcètera, no té preu.
Una abraçada des de terra catalana.
Jordi
http://carrerclos.blogspot.com
[per cert, et tinc fitxat a www.blocsdecerdanyola.com]

Irene Moreno ha dit...

Hola Carlos,

¿Qué tal? Ya veo lo bien que lo has pasado esta Semana Santa. ¡Florencia es muy bonita! Fue la primera ciudad donde paramos cuando fuimos a Italia. Teníamos la sede en Fiesole. Desde allí visitamos muchos lugares de los alrededores. ¡Qué bonito es Lucca, Pissa y sobre todo Siena!

¡Tendrías que haberte quedado en Roma y haber ido al Via Crucis en el Vaticano!!!!! ;)

Un beso guapetón.

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Ei Jordi!

Gràcies pel comentari i per "tenir-me fitxat". He sentit molt a parlar de la Toscana i t'asseguro que no marxaré d'Itàlia sense recorre-la, em fixaré en els teus consells... Una abraçada des de Roma!

Irene quapa!

Roma estos días estaba llena de gente y preferí escaparme... y ha valido la pena. Por aquí todo sigue muy bien pero he de decir que os hecho de menos.

Muchos besitos!

Irene Moreno ha dit...

Buenas,

Nosotros también te echamos mucho de menos!!! :(