7 d’oct. 2007

El miracle xinès

Com tots els aficionats a la F1 desitjavem, el Mundial es decidirà al Brasil, en l'última prova del campionat, i és que deixant de banda tot el murmuri creat aquest any, no deixem de gaudir de l'emoció i la lluita entre els millors corredors. Ha passat l'únic que podia passar per mantenir l'emoció, la retirada de Hamilton i per si no hi havia suficient, aquesta retirada ha estat plena de polèmica, i és que en Ron Dennis ha tornat a demostrar que en les situacions que se surten del guió no sap actuar, aquest cop li ha tocat a en hamilton patir les conseqüències de la incompetència del seu cap d'equip. El pilot anglès ha estat rodant 4 voltes amb els pneumàtics destrossats, mentre els altres cotxes li anaven passant, i en el box de McLaren no es movia ningú i és que si en aquest equip es decideix parar a la volta 32, pot caure un llamp, diluviar o tremolar la Terra, que passi el que passi, es pararà a la volta 32.

En fi, la sort és que després de la carrera d'avui l'Alonso encara pot somiar amb guanyar el Mundial i en el Gran Premi del Brasil viurem una de les carreres més emocionants de la història de la F1, tres pilots, Hamilton, Alonso i Raikkonen, separats per 7 punts, es jugaran el Mundial. Sort per a tots i que guanyi l'espectacle!

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mí me parece que... esta rivalidad es un montaje, y que ¡seguro que son muy colegas!

Lo digo porque desde luego han conseguido que hoy todo el mundo hable de ellos, que es lo que les conviene para hacer más dinero (incluso más).

A mí, como si se estrellan los dos; yo soy de Ferrari, como SG. Salu2, A