23 d’oct. 2007

La vida vista per un nen

Amb la visió d'aquest vídeo sobren les paraules...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bueno, aquest video et fa pensar (i això és molt bo), pero quan hi he pensat m'he adonat que el video és una critica bastant "simplona" de la vida, i no crec que sigui "La vida vista per un nen".

A mi m'ha recordat més a la visió d'un adult que no té cap objectiu a la vida, que ha perdut les esperances i que no sap apreciar el que té. I no crec que tinguem que caure en això, sinó tot el contrari.

En aquesta vida un té l'obligació de treballar, per avançar un mateix i fer avançar la societat. Pero el treball no té perque ser un suplici en el país on vivim; aqui es una minoria les persones que treballen explotades.

Crec que el problema és que la majoria hem perdut la capacitat d'apreciar aquelles coses que són realment importants, em canviat les sensacions reals pels diners, per lo material.

Ús recomano a tots que ús llegiu "El Petit Princep" de Antoine de Saint-Exupéry ("El Principito" en castellà). Aquest llibre si que realment reflecteix com veuen el món els nens i per mi personalment és una guia per poder gaudir de la vida i apreciar cada instant tot el que ens envolta.

A més el pots llegir infinitats de vegades (és curt, 2 hores de lectura)i cada una d'elles descobreixes coses noves.

"...solo con el corazón se puede ver bien; lo esencial és invisible para los ojos..."

"...lo que hace importantes a tu ... és el tiempo que tú has perdido con ella..."

PD:En aquesta direcció el podeu llegir, imprimir, fer una ullada. Pero us recomano el llibre per que surten totes les ilustracions que per mi són genials.

http://www.agirregabiria.net/g/sylvainaitor/principito.pdf

PDD: Espero que t'hagi agradat el meu post Carlos.