2 de nov. 2007

La teoria de la conspiració, desmontada!

Han passat ja un parell de dies després de veure resolt un dels judicis més importants de la història, des dels judicis de Nuremberg. I tots ja poden tenir clar (els que encara no ho tenien) que els atemptats de l'11 de març de 2004 que, recordem, van causar la mort a 191 persones, tenen un únic culpable: la cèl·lula islamista jutjada durant 4 mesos i mig per la matança. Finalment el tribunal ha desmontat les principals teories de la conspiració, ideades per la COPE, el Mundo y el Partit Popular, inclosa la més important, l'orígen de l'explosiu utilitzat a l'atac. Pertant queda clar que ETA no va tenir res a veure amb aquest gran assassinat i ara toca que molts dels que han basat el seu discurs polític en aquesta teoria es retractin i demanin disculpes a la societat de bé, tinc clar tambè que això no ho farà ningú però tinc clar tambè que a partir del març, quan el PSOE encapçalat per Zapatero torni a guanyar les eleccions, els del PP ja no tindran on agafar-se per justificar la seva derrota i entraran en una crisi interna tan considerable que esperem serveixi perquè es converteixin en una oposició exemplar no crispada que faci més gran la democràcia.
Mai ens oblidarem de les víctimes ni dels que les van causar, però tampoc ens oblidarem de tots aquells que per motius electoralistes ens van intentar enganyar clamorosament!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenas Carlos,

¿Crees que mientras en el PP sigan los mismos dirigentes que hasta ahora van a hacer una oposición ejemplar no crispada? Yo creo que no. No estaría mal que lo hiciesen, pero no.

Como habrás visto en la prensa en estos últimos días algún que otro dirigente del PP, entre ellos Zaplana, Acebes y Rajoy, han seguido diciendo que van "a seguir buscando la verdad". Alguno de ellos incluso ha ido más lejos y ha seguido insistiendo en que el atentado ayudó al PSOE a ganar las elecciones. ¡Qué!, ¿van a poner en entredicho lo que ha dictaminado el juez, las pruebas presentadas ante él y estos 4 meses y medio de juicio?

Es por eso que en estas próximas elecciones debemos acudir masivamente a las urnas. Es la única manera de que se escuche al pueblo. Hay que movilizar a la izquierda. ¡Es muy fácil quedarse en casa y después quejarse!

Salud!

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola Irene,

Muy buen comentario, pero cuando yo me refería a conseguir una oposición ejemplar no crispada me imaginaba un nuevo escenario, ya que si en marzo el PP vuelve a perder las elecciones, la cúpula malvada (Rajoy, Acebes, Zaplana) no tendrá más remedio que desaperecer e ir junto a Aznar.
En fin, estoy contigo en eso de que el 9 de marzo tenemos que ir masivamente a las urnas y votar al PSOE.

Saluditos

Anònim ha dit...

Això es noticia ? Realment algú creia encara en la "teoria de la conspiració" ? Tant de bo no calgues que aquestes coses fosin noticies.

Però em sembla que ara que s'acosten eleccions aquestes "noticies" que ja formen part del pasat pasaran a ser el punt principal del debat polític,i en canvi els assumptes que realment ens afecten queden en l'oblit.

La veritat es que cada cop em perdu més en el panorama dels partits polítics. Em fixo més en les persones, pero igualment van escases les que valen la pena. Nebrera o Gallardon són dels pocs que es salven en el PP, tant de bo prosperin per que és necessaria una altra oposició.

Javi Montes ha dit...

En marzo mayoría absoluta del PSOE; Mariano Rajoy dimite la misma noche de las elecciones; Gallardón se pone al mando del partido; prescinde de Acebes, Zaplana, Mayor Oreja , etc; recluta a Piqué y a los pocos moderados que hay en el partido.

Genial, ¿no?

¡Ahora lo que yo creo que pasará: victoria de ZP por menos diferencia que en el 2004; pacto con ERC e IU; Rajoy no aguanta y se hace con el control del PP Esperanza Aguirre; siguen Zaplana y Acebes; sigue la crispación y no aceptan la victoria del PSOE; Zapatero sigue haciendo de España un país mejor en todos los sentidos; el PP se va hundiendo y en 2012 mayoría absoluta del PSOE.

¡SaluZ!