20 de nov. 2007

Per una ETSAV en condicions

Ja començo a estar una mica cansat de les condicions en les que treballem i estudiem (o almenys ho intentem) a l'Escola d'Arquitectura del Vallès ETSAV-UPC. En poc temps hem passat del nul estalvi energètic (tot encès les 24 hores), al màxim exponent de la sostenibilitat, i com en tot, els extrems mai són bons, i aquest cas no és una excepció.

Em sembla molt bé que intentem estalviar energia i no la malgastem, i així lluitar contra el canvi climàtic, però està clar, sempre mantenint unes mínimes condicions de seguretat i de confort per els usuaris, i això en la ETSAV no es cumpleix. Fora d'horari laboral únicament podem utilitzar una aula de treball, que acostuma a estar plena de gent incívica, que fuma, parla alt i posa música escandalosa, la resta d'aules es troben tambè obertes, però sense llum ni calefacció i pertant tenim dos opcions, passar fred o ensumar fum, cap de les 2 opcions dignes d'una universitat d'un país desenvolupat.

En fi, tot això en el conjunt de l'ETSAV, això sí, l'edifici nou adjacent (que resta tancat fora d'horari lectiu) mantè tota la seva lluminositat les 24 hores del dia, una mica contradictori no creieu?

Movilitzem-nos si us plau!

3 comentaris:

Javi Montes ha dit...

A veces nos empeñamos en buscar los extremos, cuando en el punto medio acostumbra a estar siempre la máxima eficiencia. El caso de las salas de estudio es un tema aparte: allí , como bien dices, es imposible concentrarse. Coméntale a Andreu Espínola el tema que seguro te echará una mano.

Cuídate!!!

Anònim ha dit...

Vaya Miiieeeerrrrdddaaa de Bloq k solo aparece una foto MIA. Si soy tan importante me merezco mas fotos no?

miguel.a.parada ha dit...

GRACIAS CARLOS POR INTENTAR MEJORAR LA ETSAV, TE DEJO ESTE ANUNCIO, POR QUE SUPONGO QUE TU TAMBIÉN "SUFRISTE" ESTA ASIGNATURA.

CURS D’ESTRUCTURES IV

ACADÈMIA ESPECIALITZADA EN CURSOS I INTENSIUS D’ASIGNATURES D’ARQUITECTURA DE LA UPC, IMPARTIRÀ UN CURS D’ ESTRUCTURES IV, EL PRÓXIM QUATRIMESTRE. EL CURS ES FA EN BASE ALS APUNTS, EXERCICIS I EXÀMENS QUE IMPARTEIX EL PROFESSOR A CLASSE. EL PREU DEL CURS ES DEFINIRÀ QUAN ES TINGUI EL NOMBRE D’ALUMNES INTERESSATS, I AQUEST PREU ES REDUIRÀ PROPORCIONALMENT.

LES PERSONES INTERESADES ES PODEN POSAR EN CONTACTE AMB AQUESTS ALUMNES DE L’ESCOLA:

MIGUEL A.
TEL.: 669 26 3940
E-MAIL: miguel.a.parada@gmail.com

PILI
TEL.: 667 43 77 49
E-MAIL: piliperiz@hotmail.com

ANDREA
TEL.: 637 43 21 20
E-MAIL: andrea_pepona@hotmail.com