31 de març 2008

Trobada a Torino

Aquest cap de setmana he tingut la oportunitat de retrobar-me amb uns quants amics que, com jo, estan disfrutant d'aquesta gran experiència personal que és l'Erasmus. L'encontre s'ha produït a Torino, una ciutat del nord d'Itàlia, amb arquitectura típicament europea i amb una meravella d'horitzó que són els Alps suïssos. He pogut estar amb en Ramon i en Xavi, d'Erasmus allà, i tambè amb en Sergio, d'Erasmus a Ferrara. La trobada ha sigut genial i, una vegada més he pogut disfrutar dels meus amics, una de les coses que més s'enyora quan s'està fora de casa.
He pogut passejar per les precioses avingudes porticades, he visitat la Mole, que és una mena de duomo clàssic amb una punxa gegant a la que es pot accedir mitjançant un ascensor que és una obra d'enginyeria i, com podeu veure, he estat al Lingotto, que és el que antigament era la fàbrica de la Fiat, un edifici rectangular que, a la coberta, disposa d'un circuit on es probaven els cotxes, una meravella que havia estudiat a la carrera i que desitjava veure amb els meus propis ulls.
Com no podia ser d'una altra forma, tambè he aprofitat el viatge per sortir una mica, amb l'excusa de saber com són les festes Erasmus en aquesta part d'Itàlia, em temo que no les podré veure totes...

4 comentaris:

Anònim ha dit...

"Les festes d'Erasmus en aquesta part d'Italia.... ¡Caray! (Creo que mal no lo estáis pasando (Recuerdos a SG). AM

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Nada mal AM, nada mal, creo que es una experiencia que todos deberían vivir... Recuerdos para tí tb de SG.

Un abrazo. CC

Marta ha dit...

litus!!! caram!!! quina sort haver-te pogut trobar amb el Ramon, Sergio i Xavi... quin perill que deurieu tenir! :P.
Espero que et vagi tot molt bé!
Marta.

Unknown ha dit...

Per aqui encara s'enrecorden de TU !!!! jeje