24 d’oct. 2008

Un home que busca el seu lloc...

Abans de tot deixo clar que espero tornar a fer un post aviat per no tenir gaires dies aquesta cara a l'inici del meu blog. Entrant en matèria ja, he volgut escriure sobre aquest personatge perquè és d'aquells que en pots opinar sempre, aquells que no acaben de desaparéixer mai... El Jose María Aznar, el personatge que ens va portar a la guerra més il·legal dels últims anys per robar petroli amb el seu amic Bush, amb l'excusa de les armes de destrucció massiva, està buscant el seu lloc a l'escenari internacional, però no l'acaba de trobar.

Després de deixar-nos en herència la dreta més fascista des de Franco, l'home ha estat divagant entre la FAES, les universitats americanes i les infinites opinions de tot, m'agradaria recordar la del vi i la DGT i com diria el gran Gabilondo: "... y este hombre fué presidente de gobierno...", en definitiva un home perdut, que no acaba de trobar el seu lloc i que ara ens surt amb la candidatura a la presidència del Reial Madrid, on tampoc hi podrà aspirar, i les grans dots en canvi climàtic, com en Rajoy i el seu cosí, "tal para cual" ...

Deixo per l'últim una tasca de l'Aznar, que tot i no ser molt pública, l'ha portat a terme de forma genial, que ha estat el càrrec d'ideòleg en cap del PP, espero, però, que en aquesta tasca tambè hi visqui els seus últims dies. Sr Aznar, si us plau, dediqui's a jugar a pàdel i a compartir tantes aficions que de ben segur en té amb el seu gran amic Bush, que en pocs dies estarà a l'atur com vostè, i deixi de fer el ridícul, que encara hi ha molt incrèdul que l'admira.

Trobi el seu lloc sr Aznar, trobi'l, però ben lluny de tots ...