21 d’oct. 2007

Crònica d'una mort anunciada

La sorpresa finalment ha arribat i potser tots pensem que ha passat el millor que podia passar, que guanyi Ferrari i que s'enfonsi McLaren! I és que tots dos es mereixien el que els hi ha passat, Raikkonen perquè sense fer soroll i guanyant més carreres que ningú s'ha acabat emportant el Mundial en l'última volta; i McLaren perquè després de tots els aldarulls que ha provocat es mereixia un final així, potser ara se'n adonaran de que s'han equivocat en alguna cosa. I és que s'han equivocat en no recolzar en cap moment al seu número 1 que sempre havia d'haver estat Alonso, s'han endinsat en una baralla interna plena d'interessos on els únics perjudicats han estat ells mateixos, primer perdent el Mundial de Constructors en els despatxos i després perdent el de pilots sobre la pista. En fi, ara tot són prediccions de futur
sobre el que passarà l'any que ve. Però abans d'això felicitar a la família Ferrari i en especial a en Kimi Raikkonen, que ha tornat a portar la glòria a l'escuderia italiana.
Visca l'espectacle de la Fòrmula !!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola Carlos,

sabes que soy "tifossi", y esto es lo mejor que podía pasar. Veo que mi visita ayer a Maranello les he ha traido buena suerte.
Aunque se podía intuir que no iban a salirle bien las cosas a McLaren este año. Por dos razones, una por el caso de espionaje, y segundo por no dejar bien claro desde un principio quien era el piloto número uno en la escudería. De ser así, probablemente ya hubieran obtenido el campeonato haría algunas carreras.
Y en relación de tu frase final del post la F1 ya no es un deporte sino un gran espectáculo donde hay muchos intereses de por medio (monetarios) lo cual hace que tengamos que ver cosas como las que hemos tenido que ver este año.

FORZA FERRARI!!!

Saludos

SG