12 d’oct. 2007

Espanya, la bandera i el vídeo de Rajoy

Moltes vegades em pregunto si els temes d'actualitat interessen realment a la societat en la que vivim i cada vegada estic més convençut que no, que uns van a una i la resta anem per una altra banda. Aquesta setmana ho hem tornat a veure clarament, i és que el Partit Popular, encapçalat pel seu líder, en Mariano Rajoy, ha tornat a deixar evident que les seves úniques armes contra Zapatero són ETA i la idea d'Espanya. Aquest cop, amb un vídeo més de caire monàrquic que de líder d'un partit de l'oposició, afegint com sempre el to apocalíptic que s'acava Espanya, en una mena de baralla de col·legi per demostrar que és més patriota que ningú, anima a la gent a que avui, dia de la hispanitat, surti al carrer a demostrar el que sent pel seu país. Doncs bé senyor Rajoy, està molt equivocat, primer de tot perquè aquest penós vídeo s'ha fet perquè estem aprop d'unes eleccions i dubta bastant que les guanyi i en segon lloc i més important, deixi a la gent en pau i preocupi's per altres coses més importants, que tots ja sabem que vostè i la seva gent defensen la nació espanyola "una, grande y libre", mentre que una altra gran majoria defensem la democracia, el respecte per tots els ideals i sobretot els nostres problemes del dia a dia, que està clar que no són ni la bandera espanyola, ni com la sentim, ni si la sentim més o menys que vostè.

Per acabar recordar els xiulets que ha rebut avui el president del govern a Madrid, dirigits des d'una part del públic que portava banderes preconstitucionals, sí, aquelles del "águila imperial" que encara es veuen i que ens fan recordar temps passats i em pregunto, és gaire normal això?En definitiva, lluitem per les coses importants de veritat i no intentem implantar a la força les nostres idees, la gent ja comença a estar una mica cansada i neguitosa.

Salut i República!

2 comentaris:

Carme Carmona ha dit...

Hola Carlos.
Efectivament no es gaire normal que tranquilament aquesta gent utilitzi banderes "franquistes" i tot plegat sigui admés.
Rajoi amb aquest vídeo segueix amb la seva dinàmica d'agressivitat política que el ve caracteritzant ja fa temps. Cada vegada més a la dreta i separat de la realitat social. Fa angunia veure'l i escoltar-lo.
M'agrada el teu bloc.
Ànims i endavant!!

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola Carme

En primer lloc, gràcies pel comentari i per haver mirat el blog. Estic d'acord amb tu i preocupat a la vegada, no sé ja fins a quin punt podrà arribar aquesta gent de la dreta, perquè em sorprenen cada dia més. En fi, nosaltres a la nostra, que serà l'única manera de tirar endavant i de guanyar les properes eleccions.

Una abraçada!