19 de gen. 2008

El primer comiat!

Ha arribat el moment del primer comiat. Començo una nova etapa just demà diumenge, quan agafi el vol que em durà a Roma per primera vegada, la meva ciutat d'acollida d'urant els propers mesos. Encara no marxo definitivament, com sabeu, el motiu del viatge és trobar allotjament i arreglar papers, si aconsegueixo això ja estaré satisfet. Després d'aquets 9 dies tornaré, per marxar de viatge a la Índia 12 dies, i ja el 16 de febrer, serà el meu comiat definitiu, la meva segona marxa a Roma. Espero durant aquest mes de viatges, tenir-vos informats de les meves experiències i aventures i també, per què no? donar-vos una mica d'enveja!
Desitjeu-me sort i no us oblideu de mi!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

お金ほしい?ならおいで♪

http://mkt.mbad.biz/gamble/

Irene Moreno ha dit...

Buenas,

Mucha suerte en esta nueva etapa. ¡Ya sabes que por aquí no nos olvidaremos de ti! ;)

Un beso

Javi Montes ha dit...

¡¡¡Te vamos a echar mucho de menos!!!

Espero que tú también te acuerdes de los compañeros de JSC...

Para las generales te quiero aquí, ¡que lo sepas! Ya puedes estar buscando vuelos que celebraremos la victoria de ZP como es debido.

Anònim ha dit...

En Nicaragua Javi?

Javi Montes ha dit...

En Nicaragua lo celebramos hace 4 años y estuvo genial, en un bareto que había por allí... lástima que fue celebración moderada, todos teníamos en mente las personas que habían perdido su vida porque unos hijos de puta decidieron matarnos a todos.

Yo me bajo en Atocha, yo me quedo en Madrid...

Anònim ha dit...

Carlicuuuus!



No me veas q bien te lo montas, no?.... India, Roma.... Te quejarás de viajecitos.

Pal veranitu te quiero aki, q me tendrás que explicar toas tus aventurillas mientras "echamos un ojo" a los niños desde la toalla y al solecito!

Disfruta muxisimo!!!

Petons!