25 de gen. 2008

Actualittà in Roma

Per fi he pogut trobar un moment per connectar-me a Internet i explicar-vos la meva situacio aqui. Ja porto gairebé una setmana i la cosa no podia anar millor, encara no puc posar fotos perquè en aquest ciber no em deixen connectar la càmera, però us ensenyo una que és on viuré a partir d'ara, si, al costat del Vaticà! En aquests dies he pogut aconseguir pis (una stanza singola amb llit de matrimoni, sofa, tv, dvd, wifi, ...) compartit amb un grec i un de Castello, ja tinc mòbil italià, he pogut resoldre tots els tràmits de la uni i m'he fet la tarjeta de residència, ... aaahhh i he anat a la meva primera festa Erasmus... això promet! La veritat és que si tenia algun tipus de dubte sobre el fet de marxar sol d'Erasmus, ja s'ha esvait completament. Això promet ser una experiència irrepeteible!
Per cert, aquest pais és una Republica bananera total, quan vingueu veureu perquè ho dic, només cal veure la situacio politica que s'està vivint i com s'està produint, per tenir una idea.

Ciao e buon giorno!

3 comentaris:

Santi ha dit...

Miraló el tío... no lleva ni dos días como aquel que dice y ya se va de farra, jajaja.

Pues sí, la actualidad política en Italia está un poco movidita. Qué vaya bien!

Irene ha dit...

Muy buenas,

¡Estás vivo! Me alegro mucho de que ya lo tengas todo arreglado.

La situación política...es un escándalo. Creía que esas cosas ya no pasaban en la Europa civilizada, esa que se dedica a dar consejos. Seguro que eso ha pasado porque se les ha pegado algo del paso de un ex-presidente español que se ha pasado últimamente por ahí...

Pronto estaremos nosotros por ahí para poder comprobar lo bien que se está de Erasmus. ;)

Cuídate mucho.

Un beso.

Andrés ha dit...

Hola Charles,

desde luego, desde tu ventana... ¡podrás ver como Ratzinger reza el ángelus! Me alegro de que estés bien. Am