4 de juny 2008

Indimenticabile Sicilia...

Estava clar que seria un viatge inoblidable, i ho ha estat... Una setmaneta a Sicília amb més de 200 persones, que passarà a la història com un dels millors viatges organitzats per la ESN Roma. Hem recorregut l'illa, passant per Siracusa, Agrigento, Taormina, Catania, Palermo i el gran Etna; hem pogut desconnectar del clima plujós de Roma per endinsar-nos en una illa de sol i platja; i com no podia ser d'una altra manera, la festa ni ha faltat, ni ha decepcionat. En definitiva, un viatge increïble que ha servit per, a part de conéixer una mica més Itàlia, per conéixer una gent meravellosa.

Aquí ens teniu, en Nando (andalús), en Suso (gallec), en Jesús (valencià) i a mi, intentant tocar el cel en la visita a l'actiu volcà Etna. No em puc deixar de dir, que l'experiència de compartir un viatge amb ells i d'altres ha estat impressionant, aquests seran ja amics per sempre...
En aquest cas, ens trobem a un dels llocs que més ens va agradar, Isola Bella a l'encantadora ciutat de Taormina. En la de sota ens trobem en mig d'una de les festes nocturnes, en aquest cas a la platja...

En fi, un viatge apassionant i molt emotiu que ens dóna senyals de que això s'acaba i hem d'aprofitar el que queda al màxim.

Visca l'Erasmus!

2 comentaris:

Irene Moreno ha dit...

Muy buenas!

Por fin estás de vuelta por aquí!! Se te echaba de menos. Me alegro muchísimo de que te lo hayas pasado bien.

¡Has estado en Siracusa!!! Es un sitio que me ha llamado siempre la atención. ¡Qué envidia de viaje que has hecho!! (Que conste que la envidia es sana ;)...).

A ver si te dejas caer pronto por aquí....tenemos pendiente un viaje a Madrid!! ;)

Un besito.

Anònim ha dit...

Hola Carlos!

veo que te ha "encantado" Sicilia...espero que te lo hayas pasado fenomenal, sólo te escribía porque viendo tus fotos, tengo tomada una foto casi desde un mismo punto que tú. En concreto es en la playa d'Isola Bella en Taormina. Me han dado ganas de repetir el viaje... :)

Nos vemos pronto, y como a ti, ya me queda poco de estar en Italia. Podemos decir que casi ha acabado el erasmus.

PD: anda a ver si me llamas o algo... o das señales de vida.

Saludos!

Sergio (aún en Ferrara)



PD: