7 de jul. 2008

La cara i la creu del diumenge!

La cara se l'emporta clarament la dupla de jugadors més grans de la història del tennis, mai s'havia vist que 2 jugadors estiguessin tan lluny de la resta, Rafael Nadal i Roger Federer van tornar a fer història ahir al All England Club en la final de Wimbledon, el torneig d'herba per excel·lència. Després de gairebé 5 hores de tennis excepional i igualat qualsevol dels dos podia haver guanyat, però aquest cop per fi (a la 3a va la vençuda) el Rafa es va imposar al Roger. Tots dos van demostrar qualitat i elegància, però sobretot, esportivitat. Felicitats Rafa, per fi has conquistat Londres!

La creu se l'emporta, sense cap mena de dubte, el Joan Laporta i la seva Junta Directiva, després de rebre ahir, un fort cop dels socis, que podria ser definitiu. Seguint els estatuts, estan legitimats per seguir a la presidència fins el 2010, però com s'afronten aquests 2 anys amb el 60% dels socis en contra? En fi, espero que en els propers dies es produeixi un acte d'ètica, i com va demanar Laporta fa 10 anys a Núñez la seva dimissió amb resultats molt menys contundents, l'actual JFK del Barça dimiteixi i no faci de la llotja blaugrana el seu búnker.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenas Carlos!!

Sin duda la buena noticia, la victoria de Nadal, ya he hecho el post en mi blog.

La noticia negativa, que Joan Laporta, según él, por sentido de la responsabilidad, seguirá de presidente hasta 2010. Pese al 60% de los aficionados que votaron en su contra, la poltrona no la quiere soltar. Es un acto más de su poca dignidad como presidente de un club.

En mi opinión, la moción triunfó, no del todo, pero triunfó. El objetivo no se pudo conseguir, pero sí se ha conseguido instalar en el barcelonismo el rechazo absoluto a esta Junta Directiva.

Veremos que pasa en estos dos años que quedan hasta las elecciones,si la política de Laporta sigue por el mismo camino, o bien, cambia el rumbo del club, que bien se lo merece.

Un abrazo!