5 de jul. 2008

Votem sense por!

Demà diumenge és un dia clau pel futur del millor club del món, demà s'ha de votar SÍ A LA MOCIÓ DE CENSURA. El soci del Barça ha de votar amb llibertat si vol continuar amb la junta directiva de Joan Laporta o pel contrari vol que es convoquin eleccions. Com hem vist els últims dies, la junta no s'ha dedicat a defensar el seu projecte sinó que ha apel·lat el vot de la por mitjançant una interpretació molt discutible dels estatuts del club. El seu primer i únic argument per defensar-se (seguir a la llotja) és que la moció paralitzaria el club i no es podria fitxar; i AIXÒ ÉS MENTIDA, una estrategia mesquina per enganyar el soci; la Junta Gestora podria fitxar en col·laboració amb empleats del club, com l'entrenador o el secretari tècnic.

Un altre tema no menys polèmic és el que ha arribat a dir el personatge que seria el president d'aquesta Junta Gestora, en Xavier Sala i Martin, que en economia pot ser brillant, però que en aparicions i delcaracions públiques és nefast. Doncs bé, aquest senyor ha dit textualment: "Diguin el que diguin els Estatuts, hi haurà paràlisi total", i em pregunto, aquest senyor està capacitat per realitzar aquesta funció?

Recordem que Joan Laporta i la seva Junta van arribar el 2003 amb aire nou i molt il·lusionant (ho recordarem per les 2 lligues i la Champions, i de la manera com es van aconseguir), però han acabat apel·lant a l'existència de conspiracions i al vot de la por per seguir a la llotja. Demà el soci decideix, en llibertat i sense por, perquè passi el que passi, el club seguirà endavant, com sempre.

Visca el Barça!