22 de set. 2008

110.000 veus acompanyant ECDL...

Més de 100.000 persones vam gaudir, la nit de diumenge, del directe d’El Canto del Loco (l'únic gratuït de tot l'estat), dins de l'últim acte de la Festa Major de Sabadell, a l’amfiteatre del Parc Catalunya. Jo, ferm seguidor d'aquest grup madrileny, no m'esperava ni molt menys el que vaig viure i he de reconéixer que m'ho vaig passar millor que a la resta de concerts que hi he anat pagant. La companyia dels amics, la bona nit que feia ahir a Sabadell i la música dels Dani Martin i companyia van omplir un vespre dominical que acostuma a ser de futbol o de feina. Està clar que molt pocs músics poden aconseguir el que ells han aconseguit, ahir, veient com tantes i tantes persones cantàvem junts la seva música ho posava de manifest i m'agradaria destacar el que per a mi va ser el moment culminant, quan en un moment de la nit el Dani va dir: "Os juro que lo que veo desde aquí es increible", mentre els centenars de milers de persones que hi haviem il·luminavem la nit sabadellenca amb encenedors, mòbils o altres aparells amb llum.

M'agradaria posar un 10 a la ciutat de Sabadell, ja que davant d'un esdeveniment de tal magnitud, l’Ajuntament va posar en marxa tot un pla d’activació del transport públic que va facilitar els desplaçaments d'entrada, aparcament i sortida de la ciutat, preparant-se per rebre unes 50.000 persones, que al final van resultar més de 100.000.

1 comentari:

Santi ha dit...

Jo hi vaig anar, no es que sigui el meu grup preferit però hi ha cançons que estan molt bé. Encara que per a mi, un cantant tant de pop com de rock, si no porta una eléctrica penjada al coll no es un bon cantant, jejeje.

De la gent que hi havia no els vaig veure a l'escenari en cap moment, vaig bastan bastan a darrera, la masificació de perones començava a 30 metres meus o mes.