15 de nov. 2008

Els joves encapçalen el PSC!

El passat dijous 13 de novembre, en una assamblea multitudinària, es va votar majoritàriament per una nova executiva caracteritzada per la joventut i el canvi. La nova direcció, encapçalada pel Víctor Francos, agafa el relleu socialista de la ciutat amb un objectiu clar, treballar per Cerdanyola i la seva gent. Vull mostrar la meva sincera satisfacció per el que, entre tots, vam decidir, que és molt. Vam decidir donar suport a una gent jove i amb un gran potencial que seguirà fent de l'agrupació local del PSC un partit de govern, vam decidir donar les regnes a unes persones molt capaçes de manegar les nostres il·lusions i lluitar per la ciutat que volem, en definitiva, vam donar suport al canvi.

I no puc deixar de mostrar la meva alegria per la gran representació que els joves tenim en aquesta nova direcció, ja que, a part del lideratge del encara militant de JSC Víctor Francos, comptem amb la presència de la Irene Moreno, una persona molt capaç que garantirà feina, feina i més feina per Cerdanyola.

Endavant i molta sort!

2 comentaris:

Irene Moreno ha dit...

Hola Carlos,

¡Muchas gracias! Entre tú y todos vais a conseguir que llore. No os voy a defraudar. Tengo mucha ilusión para enfrentarme a este nuevo reto. Lo más importante, sé que contaré con todo vuestro apoyo para hacer que este proyecto obtenga buenos resultados.

Un besito

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola jefa! jejeje

Y no hace falta ni que lo menciones, ni que nos vas a defraudar porque es imposible, ni que te dejarás la piel con nuestra ayuda.

Mucha suerte Irenita y cuenta conmigo!

Carlos