4 de nov. 2008

Avui pot canviar el món...

I és que malgrat sigui una frase repetida per enèsima vegada per tots els costats, tinc aquesta sensació. Tinc la sensació que si avui guanya Obama el món estarà canviant, per tantes i tantes raons. Estats Units ja fa dies que vota, però avui, el primer dimarts després del primer dilluns de novembre, la totalitat dels americans amb dret i intenció de vot decidiran si prefereixen el continuïsme i conservadorisme de John McCain o el canvi únicament representat per Barack Obama.

Malgrat les enquestes ja fa mesos dónen la victòria a Obama, no seria extrany que a última hora despertés el sentiment racista del subconscient de tot americà, perquè deixant de banda aquest trist factor, no sembla que hi hagi res que pugui deixar el candidat demòcrata de substituïr a la Casa Blanca el pitjor president de la història dels EEUU.

Pertant, des del meu humil blog català, desitjo fermament i amb molta il·lusió la victòria aquesta nit de Barack Obama, per la seva il·lusió, força, juventut, entusiasme, i tantes altres raons que fan que Obama representi clarament el que necessita un nou món que s'acosta.

2 comentaris:

Irene Moreno ha dit...

Buenas Carlos,

Primero...felicidades, que hoy es tu santo!! ;)

Como decía Carme Chacón en la campaña de las últimas generales "Hoy puede ser un gran día. Y mañana, ¡también!".

Creo que a partir de mañana las cosas van a cambiar mucho en este mundo de locos. El primer indicador serán las bolsas y, aunque no entienda mucho, por lo que he visto y leído, creo que va a experimentar una gran subida.

Esperemos que hoy sea el principio de un gran cambio en esta sociedad consumista y egoísta en la que vivimos.

Un besito.

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola Irene!

Qué ilusión! Ya tenemos a Obama como presidente los EEUU y con una victoria clara. Esperemos que muchas cosas cambien a partir de ahora.

Besitos!