21 de nov. 2008

Quina vergonya...

Deixant clar que, les notícies que miro a la nit són les de TV3 o les de Cuatro (menys les esportives, que miro totes per "gaudir" de la subjectivitat), en funció del que hagi passat durant el dia, i que el fet d'introduïr publicitat, per mínima que sigui, en un espai de 30 minuts em sembla aberrant, us situo:
Espai d'esports d'Antena 3 Noticias edició 21h d'ahir 20 de novembre:
- Acaba l'últim reportatge esportiu
- 1 ANUNCI
- El periodista d'esports (el Jose) diu: "Más deportes a las 12 en Onda Cero"
- 1 ANUNCI
- El Matías Prats diu: "En unos segundos, la previsión del tiempo"
- 1 ANUNCI
- La companya del Matías diu: "Para mañana bajan las temperaturas"
- 1 ANUNCI
- Per fi surt el periodista del "Tiempo", però no hi dedica més d'un minut...
- 1 ANUNCI
- Acaben les notícies i seguidament segueixen els anuncis en el moment que canvio de canal perquè ja no em crec res, però de debò ha passat tot això??? Doncs sí!
Per un dia que miro Antena 3...

3 comentaris:

superegidor ha dit...

Perdona Carlos, però sembla que descobreixis les sopes de pà. Televisió privada sense contemplacions?
Jo sempre he trobat mes greu el que fa T5 amb la formula 1 o el partit de futbol que televisen. I es molt mes greu introduïr les noticies que t'interessen per guanyar audiencia, afavorir a...
I pel que fa a Quatro, perquè el que diuen es de la nostra corda, que si no ja estariem amb la mateixa canço. I es que l'Iñaki es entranyable, però no deixa de dir la seva, i un periodista no hauria de ser inparcial?

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Estic completamen d'acord amb tu, no es descobreix res nou quan es diu que la privada és "privada sense contemplacions" com bé dius, jo només destacava el que va passar en un minut de televisió mal comptat, que, diga'm innocent, encara no havia vist mai res semblant, he vist minuts i minuts d'anuncis, haver de marxar a dormir no podent acabar de veure una peli,..., xo allò mai.

Una altra cosa és la subjectivitat a l'hora d'explicar les notícies, aquí no entro, cadascú les fa i les explica com vol i om l'interessa, i potser si que haurien de ser més imparcials, però no perdriem així la "salsa" de la parcialitat/subjectivitat?

Salut!

Anònim ha dit...

dos detallets:
1) Quant ens costa Antena 3? i quant ens consta TV3 als catalans? si la generalitat financiés (amb els nostres calers, que no se'ns oblidi) a Antena 3 no els hi caldría la publicitat...
2) Perqué no tractes de disfrutar de la subjectivitat en les notícies polítiques? potser d'aquesta manera enriquiries les teves opinions i aconseguiriem ensortir-nos del sectarisme polític (o com diu el company: "es de la nostra corda"...) :)