24 de des. 2007

Es tanca un any horrible!

Per fi s'acaba el 2007, un any horrible pel Barça, un any que ens va portar al seu inici l'eliminació del Mundialet i va seguir amb l'eliminació de la Champions, de la Copa, el regal de la Lliga i un final d'any amb la imatge d'un equip trencat. I el pitjor no és que tinguem el Madrid a 7 punts per sobre, o l'Espanyol un punt per sota; el pitjor és que aquest equip no dóna senyals d'esperança.
Durant el partit d'ahir, el clàssic contra el Madrid, els blancs ho van tenir massa fàcil per derrotar el Barça i és que els culers van notar molt la no presència del seu millor jugador, en Messi, i tambè van notar molt la presència del seu millor actor, en Ronaldinho. Ja porto setmanes dient el mateix, s'ha de vendre, clama el cel la seva actitud, ahir es va passar el partit intentant enganyar l'àrbitre abans que intentar fer futbol, és un jugador acabat pel Barça, ahir no hauria d'haver sortit i va jugar els 90 minuts, donem-li les gràcies per tornar-nos la ilusió els primers anys, però diem-li adéu ara que riu de nosaltres.
En fi, jo segueixo apostant pel Bojan, ahir va sortir 10 minuts i va refrescar el partit, necessitem jugadors com ell, com en Puyol, Iniesta, Yaya, ..., jugadors que s'impliquin per un projecte barcelonista, jugadors que es guanyin el sou.
Desitjo que l'any que ve sigui millor! Visca el Barça!

2 comentaris:

Javi Montes ha dit...

Paciencia Carlos, pienso que ni el Madrid está tan bien ni vosotros tan mal. Simplemente hay que hacer lo que comentas: que jueguen los mejores, que son ni más ni menos que los chavales más jóvenes. Además, a Iniesta tenéis que hacerle un monumento, es el mejor del Barça con diferencia.

Por cierto, la semana que viene estaremos por encima vuestro... ya lo verás...

Jonatan Márquez Cervantes ha dit...

Igualment!