16 de des. 2007

Escola de Formació JSC, un gran èxit!

Durant aquest cap de setmana s'ha realitzat l'Escola de Formació de la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) del Vallès Occidental, a la casa de colònies de Viladoms de Baix, a la localitat vallesana de Castellbell i el Vilar. Hi hem assisitit un gran nombre de joves i no tan joves socialistes que hem pogut gaudir de debats, col·loquis, ponències i altres exposicions per part de personalitats de primer ordre de la política, la cultura i la societat catalana en general.

Sense anar més lluny, el primer dia d'Escola hem comptat amb la presència de Pere Navarro, alcalde de Terrassa i alguns liders de la formació; per la tarda hem assistit a una exposició molt interessant sobre la Renda Bàsica, per part de Daniel Raventós, doctor en Ciències Econòmiques i professor de la UB i cap el vespre, hem presenciat un dels moments més emocionants del cap de setmana, el debat-col·loqui titulat "Catalunya a 3 bandes: un país vist per les esquerres", on hi han participat Ernest Benach, president del Parlament de Catalunya; Miquel Iceta, viceprimer secretari i portaveu del PSC; i Jordi Miralles, secretari de la Mesa del Parlament (ICV-EUiA). Ha sigut un debat intens i molt interessant, on hem tingut l'oportunitat de parlar de tú a tú amb aquests tres grans polítics.
Ùn gran èxit de l'Escola de Formació i pertant no em puc deixar de felicitar a la Federació JSC Vallès Occidental en general i a la secretaria de Formació en particular, i a tots els qui van assisitir.

Salut, socialisme i República!

2 comentaris:

Irene Moreno ha dit...

Buenas,

No has tardado nada en poner las fotos!!!

Al final conseguiste hacerte las fotos con ellos. No era tan difícil conseguirlas, tan sólo tenías que estar en el lugar adecuado en el momento oportuno. ;)

Comparto contigo que todos los cursos que hemos hecho este fin de semana han sido muy interesantes.

Lástima que te perdieses la fiesta. Lo hemos pasado muy bien. Te pasaré las fotos de toda la escola.

Un beso.

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe photoshop cs3 book, [url=http://firgonbares.net/]software price comparisons[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] www macromedia com software computer software online store
kaspersky crack [url=http://firgonbares.net/]cheap vista software[/url] download adobe photoshop cs4 extended
[url=http://firgonbares.net/]student software prices[/url] accounting software to buy
[url=http://firgonbares.net/]to buy new software[/url] buy outdated software
adobe photoshop cs4 color settings [url=http://firgonbares.net/]discounts on software[/b]