6 de des. 2007

Marxem de pont!

Abans de desconnectar uns dies de la frenètica vida que es viu per aquí, m'agradaria comentar algunes coses que han passat últimament i altres de les que podem reflexionar en aquests dies de descans. Però abans, comentar-vos la imatge que he decidit posar per il·lustrar el post, és la del pont, mai millor dit, que més m'ha impressionat de tots els que he pogut veure i tocar, es tracta del pont d'Oresund, el més llarg d'Europa, que connecta 2 grans ciutats com són Malmo (Suècia) una ciutat de nova i moderna arquitectura, i Copenhague (Dinamarca), la vella, freda i acollidora ciutat europea. Lo insòlit d'aquest pont, a part de contenir en el nivell superior l'autopista i en l'inferior, el tren; és que comença a Dinamarca mitjançant un túnel submarí que surgeix a mig camí en una illa artificial, per arribar a Suècia sent un pont rècord en altura. En fi, si mai aneu per aquelles fredes però precioses terres del nord d'Europa, no marxeu sense creuar els dos països mitjançant aquesta magnífica obra d'arquitectura.
En fi, disfruteu del pont, reflexioneu sobre com podem seguir lluitant contra el terrorsisme vil d'ETA, després d'una setmana trista per la mort de dos guàrdia civils que feien la seva feina i on des d'aquí només podem fer que donar el consol a les famílies i a la societat en general. Reflexionem tambè sobre com ens ha d'afectar el nou reglament circulatori on el més destacable són l'aparició de penes de presó. En definitiva, descansem i reflexionem per millorar la vida que tenim i la vida que ens envolta, pot sonar utòpic, però almenys intentem-ho!
Disfruteu i vigileu si agafeu el cotxe!

1 comentari:

Irene Moreno ha dit...

Buenas Carlos,

Tiene razón cuando dices que debemos meditar sobre todo lo que propones. Si lo hiciésemos más a menudo el mundo iría mejor. Puede que no hiciese falta que lo hiciésemos a tan gran escala. Si muchas veces no fuésemos tan egoístas y egocéntricos, si no sólo pensásemos en nosotros mismos....tan sólo con que mirásemos un poquito a nuestro alrededor, si pensásemos en las personas que nos rodean, si hiciésemos sus vidas más fáciles, el mundo sería mejor.

Cambiando de tema. Propongo que vayamos a hacer el stage a las frías tierras del norte en semana santa. Así podríamos ir todos!!!

Un beso.