8 de nov. 2008

Prou de demagògia...

Ara que tot just fa unes hores que s'ha confirmat la presència d'Espanya a la cimera del G-20 del proper dia 15 de novembre a Washington, és hora de posar les coses al seu lloc. Durant els últims dies/setmanes m'he cansat de sentir els detractors de sempre preparant-se els seus atacs fertoges de dreta rància (i no tan dreta) en funció del que passés. Tots els qui tenim un dit de front sabem que tant ZP hi estigués com si no, hagués rebut crítiques. Si no ho hagués aconseguit ja ens les podem imaginar, però avui, quan ja s'ensumava que hi estaríem, han trigat poc en llençar les primeres pedres; que si hem de tenir veu i vot, que si hem de tenir dignitat, que si s'està mendigant, i tantes i tantes bejenades que només poden surtir de boques enverinades.
Doncs sí, hi estem, de ple dret i amb veu i vot, és clar, però, que s'ha pensat tota aquesta colla de demagogs? Que Espanya sempre hi ha estat en aquests cercles? Que Espanya s'ha mogut mai per les cimeres importants? No senyors, parlem clar, Espanya, deixant de banda l'etapa del gosset de l'Aznar, mai ha estat a la cuina d'on es decidia el futur del món, avui hi està i per mèrit de tots, deixem de fer demagògia barata i recolzem el govern en un moment tant important.
Salut!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Home Carlos, no veig al Zapatero decidint les noves polítiques econòmiques a decidir ni ultimant la nova estructura del capitalisme. Al final l'han convidat per insistir i per...
Quin preu tindrem de pagar els espanyols? Quan ens tocarà baixar-nos els pantalons davant dels europeus?
I si no, temps al temps.
I que consti que ni em va i ni em ve, aquesta crísis la vol solucionar els mateixos que l'han creat, i això a mi em sembla una mica difícil.

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola superegidor!

Alemania, Aràbia Saudí, Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Xina, Estats Units, França, Índia, Indonèsia, Itàlia, Japó, Méxic, República de Corea, Regne Unit, Rússia, Sudàfrica, Turquia i la Unió Europea, i en aquests s'hi afegeix Espanya, creus realment que no hi tenim res a dir? Creus que sent la 8a potència econòmica no hi pintem res?

En quant a les conseqüències d'això no crec que vagin per on predius, però com bé dius, temps al temps. I sobre el fet d'arreglar el que han fet malbé, qui millor que el que ho ha fet malbé o millor dit, qui té més poder que els EEUU per arreglar-ho? Crec que ningú...

Jo sincerament crec que a Espanya li vindrà bé participar en aquesta cimera, si més no per a que ZP intenti agafar el tren del contacte americà, que bona falta li fa.

Salut i gràcies pel comentari!

Anònim ha dit...

Hola Carlos!

Tens tota la raó! Espanya hi serà a la reunió del G-20. Tant si va com si no hagués anat, Zapatero seria igualmente criticat. En tot cas, hem aconseguit ser-hi quan les relacions amb els EUA no és que siguin molt bones.

Segons tinc entès,la decisió final de si Espanya seria o no a la reunió estava a les mans dels EUA, principal causant de la crisis.
I jo em faig una pregunta: Perquè el fastigòs Bush és el que no va a la reunió? De totes maneres, tot s'ho ha creat ell mateix,no? i ara ho vol solucionar?

A veure si farà aquest com la dita aquella de... Para lo que me queda en el convento, me cago dentro!


Salut!

Anònim ha dit...

Això que Espanya es la 8ª potencia mundial no us ho creieu ni vosaltres. No ho es ara, no ho era el l'epoca del PP, hi crec que o canviem de manera de ser, la gent en general, ho no ho serem mai.
Espanya a basat la seva economia en la farsa de la construcció, i ara ens toca pagar tot el mal que em fet. Això ho va començar el PP i ho heu acabat el PSOE.
Però com us veig molt ilusionats amb aquesta reunió, que l'únic que servirà serà per baixar els presupostos públics d'alguns estats, no seré jo qui us desilusioni, que us veig com si el Cerdanyola hagués guanyat la "xampions".
I que consti que jo m'alegro per què en Zapatero pugui dir la seva, però crec que el preu que pagarem serà molt mes alt del la compensació que rebrem.

Carlos Cordón Núñez ha dit...

Hola de nou!

El proper divendres es decidirà un nou ordre econòmic mundial, es debatrà sobre el futur del món i de la seva gent i que hi siguem ja és una victòria. Estic convençut que es treuran moltes i molt bones conclusions de la trobada, tinc aquesta esperança ja que tots els caps d'estat tenen aquesta obligació moral davant dels seus ciutadans.

En quant a lo de ser la 8a potència econòmica mundial (no he dit política, que no ho som) és una realitat, no m'ho invento jo, i és clar que bona part del creixement ha vingut de la construcció, malgrat ens pesi, però això ja és tema a part que tambè es pot discutir amb molta profunditat. Per cert superegidor, que et sembla que Itàlia sigui, encara a dia d'avui, membre del G7 (+ Rússia)? D'això també en podem parlar...