30 d’abr. 2008

Operació NETEJA...

El Barça més prometedor de la història ha acabat el seu cicle molt abans del previst. Un cop acabada l'aventura a Old Trafford (pròxima final a Moscú: Manchester-Chelsea), la situació ja no s'aguanta per enlloc, el mètode Frank Rijkaard ja està completament esgotat. Quedarà per la història que va tenir dos anys gloriosos, en els que va guanyar dues Lligues i una Copa d'Europa, i el Barça es va passejar pel món (mai ningú oblidarà el 0-3 al Bernabéu ni la final de París) amb un futbol increïble. Espero que no només recordem els 2 anys en blanc amb la millor plantilla de la història del Barça.
I que s'ha de fer ara? Està clar... NETEJA. Si pot ser començant des de dalt, des de la presidència i la secretaria tècnia (el seu inmobilisme ja és insultant), però sabent que aquests seguiran, almenys que sàpiguen decidir d'una vegada per totes que li fa falta a aquest equip, i li fa falta un nou entrenador (esperant que Rijkaard marxi per la porta gran) i una gran neteja d'equip, han de tirar del carro els de sempre, els de la casa, Valdés, Puyol, Xavi, Iniesta, Bojan, ..., que posin en un sac els Zambrotta, Ezquerro, Thuram, Edmilson, Oleguer i companyia i els enviin ben lluny; i dels cracks que puc dir?, si podem treure uns bons calerons pels Gudjohnsen, Márquez i Deco, millor; i les estrelles?, doncs no tinc paraules, pel desaparegut Ronaldinho (un altre que hauria de marxar per la porta gran) els millors desitjos en un altre lloc; Henry, la gran decepció de l'any, vergonyós, potser encara el volen per Anglaterra; i el gran dubte és Eto'o, que es farà amb ell?
Si us plau, que decideixin com abans millor!
Visca el Barça!

2 comentaris:

Irene Moreno ha dit...

Hola Carlos,

Estoy de acuerdo contigo, el Barça necesita una limpieza. Me da mucha pena que Rijkaard tenga que marcharse. Eso sí, por favor, que no se desagan de Messi. Para mí, es el mejor!!!

Esperemos que la próxima temporada el Barça sea el de siempre. El que nos tiene acostumbrados a ganar títulos.

Un besito.

P.S.: Me ha gustado mucho el comentario que me has dejado en mi blog!!! ;)

Santi ha dit...

Hola Carlos!

No quiero ser malo, pero hay un dicho que dice que quien rie el último rie mejor.

Vaya bien y a ver cuando te dejas caer otra vez por aquí!